Luxe chalet te koop
Ommen • Overijssel • Nederland • vraagprijs € 129.500 k.k.

Ga naar -> Beschrijving • Indeling • Ligging en bereikbaarheid

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamer(s): 1
Parkeerplaats: 1 bij het chalet
Tuin: ja
Huisdier: aangelijnd op het park
Sauna: nee
Jacuzzi: nee
Zwembad: ja (gemeenschappelijk)
Internet: infrastructuur voorhanden
Extra: 4 grote zon- en schaduwterrassen

Beschrijving

Op Résidence Belmonde in Stegeren, gemeente Ommen midden in het coulissenlandschap van het Overijsselse Vechtdal in Overijssel, ligt dit mooie luxe afgewerkte chalet, op een ruime kavel van 400 m² eigen grond met een mooi aangelegde tuin. Residence Belmonde is een fraai, nieuw aangelegd park met diverse faciliteiten zoals een grote visvijver, een tennisbaan, een riant zwembad en een vorstelijke algemene ruimte.

Het chalet is volledig geïsoleerd en onderhoudsvrij met o.a. thermobel beglazing, Canaxel wandbekleding (gegarandeerd 15 jaar onderhoudsvrij), kunstof kozijnen met 4 erkers en een lichte hoogwaardige laminaat vloer. Het park waarop het Chalet is gebouwd bezit een hoog kwaliteitsniveau, centraal in het park gelegen visvijver waarop onder anderen op forel gevist kan worden. Park faciliteiten: zwembad, tennisbaan, tafeltennistafel, jeu de boule baan. Eigen parkeerplaats bij het chalet. Résidence Belmonde heeft een aantal gemeenschappelijke voorzieningen zoals: asfaltwegen een gemeenschappelijke parkeerplaats voor uw bezoek. Wanneer u dit chalet koopt op het park, bezit u eigen grond én een stukje park, tennisbaan, zwembad etc.. Het park wordt beheerd door een gezonde VVE.

Indeling

Gelijkvloers living met 3 erkers en schuifpui naar overdekt terras
open keuken met keramische kookplaat • koel/ vries combinatie • vaatwasser
luxe badkamer met douchecabine • wastafel met badkamermeubel • zwevend toilet • ruimte voor wasautomaat/droger
1 ruime slaapkamer
1 kleinere slaapkamer met wastafel
extra bergruimte met grote inbouwkast
internet/telefoon infrastrucuur aanwezig in iedere kamer
Buiten overdekte veranda • 3 terrassen • compleet aangelegde tuin • eigen waterpomp • schuurtje • eigen parkeerplaats
Parkfaciliteiten jeu de boulebaan • tafeltennis • tennisbaan • zwembad
Geschikt als beleggingsobject • vakantiehuis • 2e huis

Meer informatie Meer informatie

Ligging en bereikbaarheid


Weergeven op een grotere kaart

Provincie: Overijssel
Plaats: Stegeren (gem. Ommen)
Zwembad: 500 mtr
Tennisbaan: 500 mtr
Jeu de Boules: 500 mtr
Winkels: 7 km.
Restaurants: loopafstand
Bankautomaat: 7 km

Algemene informatie

Natuurlijk bent u niet alleen aangewezen op de mogelijkheden van het park zelf. Résidence Belmonde ligt heel gunstig in het Overijsselse Vechtdal om allerlei uitstapjes te maken. Vanuit het park wandelt u zo de aangrenzende bossen in en langs de ingang van Résidence Belmonde lopen verschillende fietsroutes door het Vechtdal. U kunt ook een tochtje maken met een huifkar, kanovaren of waterfietsen op de Vecht. Deze rivier is ook prima viswater, met wel 40 vissoorten.
Na zo'n dagje buiten heeft u misschien geen zin in koken. Dat hoeft ook niet. Schuin tegenover het bungalowpark ligt Restaurant de Hongerige Wolf. Daar bent u van harte welkom. Winkelen en uw boodschappen doen, kan in Ommen, Hardenberg en natuurlijk in Zwolle (20 km.), Coevorden en Emmen.
Het bungalowpark ligt praktisch aan de provinciale weg Zwolle-Coevorden. Daardoor kunt u makkelijk uitstapjes maken naar verschillende natuurgebieden als; de Holterberg, de Sallandse Heuvelrug met bezoekerscentrum bij de Noetselerberg, de Weerribben met het Natuuractiviteiten-centrum en nationaal park het Dwingelerveld. Voor de kinderen zijn er bekende attracties in de omgeving zoals; Noorderdierenpark Emmen, Nationaal Tinnen Figuren Museum in Ommen, Ponypark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. Allemaal binnen een half uur rijden van Résidence Belmonde.
Vakantie vieren in Ommen een oude Hanzestad met een gezellig centrum aan de oever van de Overijsselse Vecht. U vindt hier vele fiets- en wandelroutes. Het Vechtdal is een prachtig stukje Overijssel waar voor ieder iets te vinden is. Er zijn mooie natuurgebieden zoals de zandverstuiving "De Sahara", de vennetjes en mooie heidevelden en schaapskuddes op de Archemer- en Lemelerberg. De natuurgebieden rond Ommen zijn voormalig landgoedbos. Tijdens een wandeling verandert het landschap voortdurend. U ziet heide, vennen en meertjes. De Besthmenerberg, die ooit werd opgestuwd door het geweld van de ijstijd, geeft een ongekend panorama over het Vechtdal. In Ommen en omgeving is het prima fietsen. De gemarkeerde routes zijn zonder meer te fietsen. Bij de niet-gemarkeerde routes staat aangegeven waar u een routebeschrijving kunt krijgen. Wilt u alles te weten komen over de rijke historie van het Vechtdal dan mag een bezoek aan één van de vele musea uiteraard niet ontbreken. In Ommen zijn nog enkele prachtige oude molens bewaard gebleven.
Ommen is ontstaan op een rivierduin bij een doorwaadbare plaats in de rivier de Vecht. Dit is goed zichtbaar rondom het Kerkplein, dat hoger is gelegen dan de straten ten zuiden en ten oosten van de kerk. De plaatsnaam verschijnt voor het eerst in 1133: Engelbertus de Umme is dan een van de getuigen bij een schenking van goederen aan de abdij Klarholz in Westfalen. In 1248 krijgt Ommen stadsrechten van bisschop Otto III van Utrecht. De oorspronkelijke acte is verloren gegaan, hetgeen bij heel wat steden het geval is. Een document dat daarvoor moest doorgaan wordt algemeen als onecht beschouwd: het handschrift is 17e-eeuws en bevat zelfs het verkeerde jaartal (1208). Niettemin doet de inhoud authentiek aan. De naam van de bisschop wordt vermeld met een achttal getuigen, onder wie ridders en de toenmalige schouten van Salland en Vollenhove. Andere bewijzen voor de oude papieren van Ommen als stad zijn de brieven uit 1343 en 1346, waarin bisschop Jan van Arkel de rechten bevestigt. Aan een charter uit 1336 hangt het stadszegel van Ommen, waarvan het huidige gemeentewapen is afgeleid.